Dátum: 2020 május 26. (kedd) | Fülöp, Evelin

hírek

Tornaértékelő - Arese Kupa

U8 szakosztály 2018-06-01 Megtekintések száma: 877
Korosztály: U8
Időpont: 2018-06-20 10:00
Helyszín: Milánó
Összeállítás: Vánkos Dénes, Cseh Gergő, Mohr Medárd, Molnár Ruben, Nádasi-Szabó Domonkos, Pál Benedegúz, Szieber Bence, Sztrányóczki Imre, Sztojka Márk, Vályi-Nagy Ádám
Edzők: Kiss Zoltán, Tarczali Viktor, Blaumann János
Torna mérkőzései: UTE 1. mérkőzés US Alesandria 1912
3 VÉGEREDMÉNY 5
UTE gólszerzői:
Mohr Medárd (2), Sztojka Márk
UTE 2. mérkőzés Empoli FC
3 VÉGEREDMÉNY 2
UTE gólszerzői:
Sztojka Márk (2), Pál Bendegúz
UTE 3. mérkőzés AS Roma
7 VÉGEREDMÉNY 4
UTE gólszerzői:
Sztojka Márk (2), Cseh Gergő (2), Nádasi-Szabó Domonkos (2), Szieber Bence
UTE 4. mérkőzés Debreceni OFS
4 VÉGEREDMÉNY 2
UTE gólszerzői:
Sztojka Márk (2), Nádasi-Szabó Domonkos, Pál Bendegúz
UTE 5. mérkőzés US Alessandria
2 VÉGEREDMÉNY 3
UTE gólszerzői:
Mohr Medárd (2)
Edzői értékelés:

Különleges élményben lehett része U8-as csapatunknak a hétvégén, négynapos kirándulásra utaztunk Olaszországba. Első nap az utazással és Bardolino megtekintésével telt, második napon átutaztunk Milánóba, ahol megnéztük a világhírű San Siro stadiont is. Vasárnap Milánó mellett, Arese városában vettünk részt egy komoly értékmérőnek ígérkező focikupán. A 12 csapatos mezőny 3 csoportban kezdte meg a versenyt. Mi a B csoportban szerepeltünk.

U8-as csapatunk az Arese Kupán

 

Első meccsünk az US Alessandria 1912 ellen kemény feladat elé állított minket. Az itthon tapasztalthoz képest magasabb tempóban zajlottak az események. A párharcokban határozottabb volt olasz ellenfelünk. Ők irányították a meccset, mi igyekeztünk felvenni a ritmust. Védekezésünk nem volt megfelelő, támadásban még nem voltunk elég magabiztosak. Így is sikerült felzárkóznunk, szépítenünk, győzelemre azonban nem volt reális esélyünk. Azért utaztunk ilyen sokat, hogy testközelből érezzük, lássuk, miben kell fejlődnünk. Szerencsére a srácok többnyire jól reagáltak. Második mérkőzésünk jobban sikerült. A remek egyéni képességű játékosokból álló Empoli ellen szuper meccset játszottunk. Nem kezdtünk jól, azonban a bekapott gólok után tudtunk javítani és megfordítottuk az állást, megérdemelten nyertünk! Ez igazán nagy élmény volt. Harmadik csoportmeccsünk még jobban sikerült, az AS Roma csapatát vertük meg úgy, hogy több gólunknál elismerően megtapsolták a fiúk szemre is tetszetős játékát.

UTE - AS Roma mérkőzés az Arese Kupán

Másodikok lettünk a csoportban és a legjobb 8 közé jutásért sajnos debreceni barátainkkal kellett megmérkőznünk. Ekkor igencsak fáradtan kezdtünk. Ismét hátrányba kerültünk, de ismét tudtunk fordítani. Nagyon izgalmas meccs volt. A legjobb 4 közé akartunk kerülni. Újra kiemelkedő tudású csoportellenfelünk, az US Alessandria került utunkba. Sokkal jobban fociztunk, mint első meccsünkön. Védelmi hibáinkat kihasználták, mi rengeteget támadtunk, domináltunk, sok gólszerzési lehetőségünk volt, de sajnos most nem tudtunk nyerni. Nagyon örülök, hogy kijutottunk egy ilyen szintű focikupára!

Köszönjük a lehetőséget! A gyerekek játéka elismerést váltott ki, egyesületünk jó hírét keltettük a pályán mutatott remek focinkkal. Az itt szerzett tapasztalatok megkönnyítik a fejlődésért folytatott munkánkat. Gratulálok a fiúknak!

U8-as csapatunk az Arese Kupán

Végeredmény:

1. Genoa FC
2. Juventus FC
3. Arese Calcio
4. US Alessandria
5-12. Újpest TE, UC Sampdoria, Torino FC, Empoli FC, Debrecen, FC Lugano, SS Monza, As Roma

A forduló UTE játékosa: Sztojka Márk

Képek

U17-es Bajnok csapatunk című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41